Здравейте, може ли някой да ми каже как се сваля антената за радио на 145, тъй като някой безуспешно се е опитал да я махне и сега оттам пуска вода. Благодаря предварително!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Антена СПЕШНО HELP!!!
Collapse
X
-
На моята 145 от вътре като се свали лампата на тавана се вижда кабела как е захванат към антената, но не съм се оглеждъл как се сваля. Затова погледни там може от вътрешната страна да е закрепена.
Успех!!Fiat Punto 1.2 75
ЕХ Alfa Romeo 145 1.3 Boxer '94 - Първата любов
-
и като я свалош - да я намажеш стабилно със силиконне я затягай много че след това ще има да обикаляш моргите да търсиш ново пънче - болта се чупи много лесно
alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Благодаря!
Като свалих лампата на тавана отдолу се виждаше кабел, който сигурно отива към пънчето, за което се захваща антената. От вътрешната страна на купето виждам още заварена ламарина няква, под коятото отива кабела за антената и не успях да стигна до антната отвътре. Иначе самата антена успях да я сваля отвън.След като махнах пластмасовото капаче, което се държи на три щифтчета, видях винта с който е захваната антената за пънчето и я махнах. На самото пънче има едно пластмасово зъбче, което служи за контра да не се върти антената около винта и тъпака го е счупил. Ще пробвам да сложа силикон около пънчето или ако успея да го отвия под него и дано се реши проблема.
Мерси за помощта!Alfa Romeo 145 1.4 TS '97
Comment
-
тая ламарина е захваната посредством 4 винта и с чопове за тавана - развиваш винтовете - разтваряш малко чоповете и ламарината пада - от долу има една гайка развиваш я и алтената падаalfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
И аз имам същия проблем,днес махнах лампата,но имаше метална пластина която не мога да махна,защото болтовете й се падат под(над) кората на тавана. Самата кора не мога да я махна и сега се чудя дали да оперирам външно ;]Alfa Romeo 145...+5
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеТея наще антени могат ли да се свалят, в смисъл, да я отвия и да си я взема в джоба само горната част. Примерно за автомивка с четки да я сваля? Че нещо гледах, ръгах и не видях да може?
Comment
-
Първоначално публикувано от Nyte Покажи съобщениеМоже колега, на винт е. Развиваш и пъхаш в джобаАлфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Аз преди година и половина, като си купих "бамбината" нямаше антена, ама си хващах радиата и не съм се напъвал да си купя нова. Е днес си купих и не мога да я сложа по простата причина, че нямам нито винт вътре, нито някаква резба. Сега се чудя каква гайка да вкарам вътре в пластмасата, та да се хване накрайника на антената. Ако някой има идеи, моля да сподели.Alfa Romeo 146 Т.S. 1.4L 103hp '99
Comment
-
Първоначално публикувано от KLM Покажи съобщениеАми...на мен някой ми е отвъртял антената от покрива и сега имам проблем.Знаете ли откъде може да си намеря антена...трябва ми само тази част,която се завива.
Comment
Comment